Ruilen en Retourneren

Ten alle tijden heb jij de mogelijkheid om vanaf het moment van ontvangst jouw bestelling binnen 14 dagen te retourneren! Wij doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk te versturen. Kies jij er toch voor om jouw bestelling of product binnen 14 dagen te retourneren? Dan kan dit in 3 simpele stappen. Ruilen wordt niet direct gedaan. Met het teruggestorte bedrag kun je weer een nieuwe bestelling plaatsen! Alle informatie hierover kun je op de desbetreffende pagina lezen. 

Aan een retour zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking retour gezonden worden.
  • De retourzending wordt voorzien van een Track en Trace code.
  • Verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Stap 1: Download het retourformulier en vul het in

Download jouw retourformulier hier en vul het volledig in. Je bent niet verplicht om een reden aan te kruisen.

Stap 2: Stuur het pakketje nu retour

Nu kun je de producten die jij retour zenden. Zorg ervoor dat je dit naar het adres stuurt dat is aangegeven op het retourformulier. Ook is het belangrijk dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij namelijk verantwoordelijk voor het pakketje. Om misverstanden te voorkomen raden wij dus aan om jouw pakketje ten alle tijden te voorzien van een Track en Trace code. Dat is namelijk meteen jouw bewijs van verzending!

Let op: het pakketje moet ongebruikt en onbeschadigd zijn, en verder in de originele verpakking teruggezonden worden.

Stap 3: Het aankoopbedrag wordt op jouw bankrekening gestort!

Wanneer wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag direct overmaken. Het kan 3 werkdagen duren voordat het bedrag op jouw bankrekening staat.