Over ons

Hoe Waterfilter Professional begon

Waterfilter Professional is ontstaan uit een visie om zo gezond mogelijk te leven. Wanneer je op alle aspecten in het dagelijks leven probeert te letten om zo goed mogelijk voor je lichaam te zorgen, wil je dit ook echt van alle kanten aanpakken. Maar is het water wat wij drinken ook echt gezond? Uit deze vraag is ons bedrijf ontstaan.

Water is ontzettend belangrijk

Water is een van de belangrijkste voedingsstoffen van ons lichaam, als het zelfs niet de belangrijkste is. Dat is de reden waarom we hier ook echt specifiek bij stil bleven staan. Ons drinkwater hebben we dan ook direct op de proef gesteld.

Na dit te hebben onderzocht, kwamen we erachter dat ons drinkwater toch heel wat onnodige en zelfs schadelijke stoffen bevat. We zijn direct begonnen de waterfilters in de spotlights te zetten. Want hoe belangrijk is water voor je als we voor gemiddeld 65% uit deze stof bestaan?!

Waterfilters zijn van cruciaal belang!

Waterfilter Professional is dus ontstaan uit een belang voor de gezondheid van ons lichaam. Door je water te filteren weet je zeker dat het geen schadelijke en/of chemische stoffen bevat. Je kunt de kwaliteit van je water namelijk zelf testen. Om er zeker van te zijn dat je puur water drinkt, kun je het water voordat je het filtert en nadat het gefilterd is testen met de TDS meter. De resultaten spreken voor zich!