Bestelling en Levering

Alles wat je moet weten over jouw bestelling en de levering hiervan vind je op deze pagina. Mocht je hieronder geen antwoord kunnen krijgen op je vragen? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op via het contactformulier of ons mailadres!

Hoe lang is de levertijd?

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Deze snelle levertijd kunnen wij realiseren door het nauwe contact dat wij hebben met onze leveranciers. Onze leveranciers zijn namelijk voornamelijk gevestigd in Nederland!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen voor een verzending naar zowel België als Nederland €5.74,-. Allereerst in welk land jij je bevindt en daarnaast het bedrag van jouw bestelling! Vanaf een bestelling van €50,- zijn de verzendkosten helemaal GRATIS!

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?

Na ontvangst van jouw bestelling heb je ten alle tijden een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je iets willen retourneren? Lees hier dan eerst meer over op de desbetreffende pagina!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Jazeker! Vanaf het moment dat wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang jij een track&trace code. Hiermee kun je jouw bestelling 24/7 volgen!